Jacuzzi buiten
De opblaas jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht en kunnen overal geïnstalleerd worden: bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin of op het terras. Kies voor NuJaccuziHuren voor de beste service!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een compleet pakket, alles inbegrepen. Naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook duidelijke instructies voor het gebruik van de jacuzzi.
neem contact op
Jacuzzi huren in Zoetermeer?
NuJacuzziHuren.nl is 7 dagen per week actief! Kies NuJacuzziHuren.nl voor betrouwbaarheid, luxe en een goede service!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Zoetermeer

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Even de tijd nemen om in drukke momenten te relaxen? Of organiseert u binnenkort een feestje of evenement en bent u op zoek naar
een extraatje? Verwen uzelf, vrienden of familie met een ontspannende spabeleving. NuJacuzziHuren is de beste voor jacuzzi verhuur in de omgeving. Het pakket dat wij leveren is compleet: levering, installatie en ophalen na gebruik. Een jacuzzi huren
is nooit zo simpel en snel geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

De Intex jacuzzi’s staan bekend als de meest luxueuze opblaasbare jacuzzi’s, die garant staat voor optimale ontspanning. De Intex jacuzzi’s zijn groot genoeg voor 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.