Jacuzzi buiten
De opblaasbare jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht en kunnen overal geïnstalleerd worden: bijvoorbeeld in uw eigen achtertuin of op het terras. Kies voor NuJaccuziHuren in Vlaardingen voor de beste service!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een compleet pakket, alles inbegrepen. Naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook duidelijke instructies voor het gebruik van de jacuzzi.
neem contact op
Jacuzzi huren in Vlaardingen?
NuJacuzziHuren.nl is 7 dagen per week actief! Kies NuJacuzziHuren.nl voor betrouwbaarheid, luxe en een goede service!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Vlaardingen

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Een avondje genieten met u geliefde? Of een feestje in Vlaardingen en op zoek naar een extraatje? Verwen uzelf, vrienden of familie ook eens met een ontspannende spabeleving. NuJacuzziHuren is de beste voor jacuzzi verhuur in omgeving. Het pakket dat wij leveren is compleet; levering, installatie en het ophalen na gebruik. Een jacuzzi huren is nooit zo makkelijk en vlot geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

De Intex jacuzzi’s staan bekend als de meest luxueuze opblaasbare jacuzzi’s, die garant staat voor optimale ontspanning. De Intex jacuzzi’s zijn groot genoeg voor 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.