Jacuzzi buiten
De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen overal in en uit huis geplaatst worden. Kies voor NuJaccuziHuren in Rotterdam voor de beste service tegen een scherpe prijs!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een compleet pakket, alles inbegrepen. Naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook duidelijke uitleg voor het gebruik van de jacuzzi.
neem contact op
Jacuzzi huren in Rotterdam?
NuJacuzziHuren.nl is 7 dagen per week actief! Kies NuJacuzziHuren.nl voor conform, luxe en een goede service!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Rotterdam

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Evenement in Rotterdam en op zoek naar een extraatje? Weekendje relaxen met u man of vrouw? Niets voelt beter dan ontspannen in een jacuzzi omringd na een lange week hard werken. NuJacuzziHuren is de beste voor jacuzzi verhuur in Rotterdam en omstreken. Het pakket dat wij leveren is all-inclusive, geen verassingen! Een jacuzzi huren in Rotterdam is nooit zo simpel en vlot geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

De Intex jacuzzi is bekend als de Rolls-Royce onder de opblaas jacuzzi’s, met de Intex jacuzzi heeft u alles in huis voor de ultieme ontspanning! De Intex jacuzzi’s zijn goed voor 2 tot maximum 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.