Jacuzzi buiten
De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen overal in en uit huis geplaatst worden. Kies voor NuJaccuziHuren in Rijswijk voor de beste service tegen een scherpe prijs!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een compleet pakket, alles inbegrepen. Naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook duidelijke uitleg voor het gebruik van de jacuzzi.
neem contact op
Jacuzzi huren in Rijswijk?
NuJacuzziHuren.nl is 7 dagen per week actief! Kies NuJacuzziHuren.nl voor conform, luxe en een goede service!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Rijswijk

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Feestje in Rijswijk en op zoek naar een extraatje? Weekendje relaxen met uw geliefde? Niets voelt beter dan ontspannen in een jacuzzi omringd door duizenden bubbels na hard werken. NuJacuzziHuren is de beste voor jacuzzi verhuur in Rijswijk en omstreken. Wij leveren een pakket: alles inbegrepen, geen verassingen! Een jacuzzi huren in Rijswijk is nooit zo vlot geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzz

De Intex jacuzzi is bekend als de Rolls-Royce onder de opblaasbare jacuzzi’s en daarmee heeft u alles in huis voor de ultieme spabeleving! De Intex jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.