Jacuzzi buiten
De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen overal geplaatst worden. Kies voor NuJaccuziHuren in Pijnacker Nootdorp voor de beste service tegen een goede prijs!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een volledig pakket met alles inbegrepen. Naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook de uitleg voor het gebruik.
neem contact op
Jacuzzi huren in Pijnacker Nootdorp?
NuJacuzziHuren.nl is zeven dagen per week bereikbaar! Kies NuJacuzziHuren.nl voor conform, luxe en een top service!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Pijnacker Nootdorp

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Feest of evenement in Pijnacker Nootdorp en op zoek naar een leuk extraatje? Weekendje relaxen met familie of vrienden? Niets voelt beter
dan ontspannen in een jacuzzi omringd door duizenden bubbels na een drukke tijd. NuJacuzziHuren is uw go-to voor jacuzzi verhuur in omstreken. Wij leveren een volledig pakket: van levering tot installatie tot het ophalen na gebruik. Een jacuzzi huren is nooit zo efficiënt geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzz

Met de Intex jacuzzi heeft u alles in huis voor de ultieme spabeleving. Het merk Intex staat al jaren bekend als de “Rolls-Royce” onder de opblaas jacuzzi’s. De Intex jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot maximum 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.