Jacuzzi buiten
De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen geplaatst worden in de tuin of zelfs in de woonkamer. Kies voor NuJaccuziHuren in Nissewaard voor de beste dienst!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een all-inclusive pakket: naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook de uitleg voor het gebruik.
neem contact op
Jacuzzi huren in Nissewaard?
NuJacuzziHuren.nl is 7 dagen per week bereikbaar! Wilt u conform, luxe en een top service? Kies NuJacuzziHuren.nl!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Nissewaard

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Feestje of evenement in Nissewaard en op zoek naar een leuk extraatje? Of gewoon een dagje relaxen met familie of vrienden? Niets voelt beter dan ontspannen in een jacuzzi omringd door bubbels na een drukke tijd. NuJacuzziHuren is uw beste keuze voor jacuzzi verhuur in omstreken. Wij leveren een all-inclusive pakket: van levering tot installatie tot het ophalen na gebruik. Een jacuzzi huren is nooit zo simpel geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

Intex staat al jaren bekend als de Rolls-Royce onder de opblaas jacuzzi’s. Met de Intex jacuzzi heeft un a een dag hard werken rust en ontspanning. De Intex jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.