Jacuzzi buiten
In tegenstelling tot reguliere jacuzzi’s zijn de jacuzzi’s die wij verhuren licht, makkelijk te vervoeren en kunnen geplaatst worden in de tuin of zelfs in de veranda. Kies voor NuJaccuziHuren in Leidschendam Voorburg voor de beste dienst!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u voor NuJacuzziHuren.nl kiest, leveren wij een compleet pakket: naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u ook de duidelijke uitleg voor het gebruik.
neem contact op
Jacuzzi huren in Leidschendam Voorburg?
NuJacuzziHuren.nl is 365 dagen per jaar bereikbaar! Wilt u conform, luxe en een top service? Kies NuJacuzziHuren.nl!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Leidschendam Voorburg

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Op zoek een leuk extraatje voor een feest of evenement? Of gewoon een dagje ontspannen na een lange week? Niets voelt beter dan ontspannen in een jacuzzi, omringd door bubbels na een drukke tijd. NuJacuzziHuren is uw beste keuze voor jacuzzi verhuur in omstreken. Wij leveren een compleet pakket: van levering tot installatie tot het ophalen na gebruik. Een jacuzzi huren in Leidschendam Voorburg is nooit zo makkelijk geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

Intex staat al jaren bekend als de Rolls-Royce onder de opblaas jacuzzi’s. De Intex jacuzzi zorgt voor de ultieme ontspanningservaring en rustmomenten. De Intex jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.