Jacuzzi buiten
In tegenstelling tot reguliere jacuzzi’s zijn de opblaasbare jacuzzi’s die wij verhuren licht, makkelijk te vervoeren en overal plaatsbaar. Bijvoorbeeld in de tuin of in de veranda. Kies voor NuJaccuziHuren in Leiden voor de beste kwaliteit service!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u bij NuJacuzziHuren.nl besteld, leveren wij een compleet pakket: naast de levering, installatie en het ophalen na gebruik zitten er ook filters, chloortabletten en een aansluiting voor de warmwaterkraan bij. Wij geven u natuurlijk ook duidelijke instructies voor het gebruik.
neem contact op
Jacuzzi huren in Leiden?
NuJacuzziHuren.nl is 365 dagen per jaar bereikbaar! Wilt u conform, luxe en een top service? Kies NuJacuzziHuren.nl!
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Leiden

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Op zoek een leuk extraatje voor een feest of evenement in Leiden? Of gewoon een weekendje ontspannen na een lange week? NuJacuzziHuren
is nummer 1 in jacuzzi verhuur in omstreken. Wij leveren een compleet pakket: van levering tot installatie tot de ophaling na gebruik. Een jacuzzi hurenis nooit zo makkelijk geweest!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

De opblaasbare Intex jacuzzi vormt een combinatie van ultiem comfort en optimaal gebruiksgemak. De Intex jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.