Jacuzzi buiten
Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze zwaar zijn en moeilijk om te verplaatsen. De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunt u overal plaatsen: in de tuin of in de veranda. Kies voor NuJaccuziHuren in Krimpenerwaard voor de beste kwaliteit service!
neem contact op
Jacuzzi huren in Krimpenerwaard?
NuJacuzziHuren.nl staat 7 dagen per week tot uw dienst! De beste service tegen de beste prijs in Krimpenerwaard.
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u bij NuJacuzziHuren.nl een jacuzzi huurt, leveren wij een pakket met: filters en chloortabletten en een aansluiting voor uw warmwaterkraan. En natuurlijk duidelijke instructies voor het gebruik van de spa.
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Krimpenerwaard

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Van plan een feest of evenement in Krimpenerwaard te organiseren? Of wilt u gewoon een weekend ontspannen na een drukke tijd? NuJacuzziHuren is de beste optie om een opblaasbare jacuzzi te huren in Krimpenerwaard en de omstreken. Een jacuzzi huren is nooit zo makkelijk geweest. Wij leveren een compleet pakket: wij leveren de jacuzzi aan u thuis, installeren het, en komen het na gebruik weer ophalen.

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzzi

Met de Intex jacuzzi bubbel-massage systeem haalt u het ultieme relaxte gevoel in huis. De jacuzzi’s zijn goed voor 2 tot max. 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.