Jacuzzi buiten
Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze zwaar zijn, wat het moeilijk maakt om ze te verplaatsen. De opblaasbare jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen overal geïnstalleerd worden. Bijvboorbeeld in de tuin of in de veranda. Kies voor NuJaccuziHuren in Katwijk voor de beste service!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u bij NuJacuzziHuren.nl een jacuzzi huurt, leveren wij een pakket met alles inbegrepen. Hierbij zitten filters en chloortabletten bij en een aansluiting voor uw warmwaterkraan. En natuurlijk duidelijke instructies voor het gebruik van de spa.
neem contact op
Jacuzzi huren in Katwijk?
NuJacuzziHuren.nl staat doordeweeks paraat tot uw dienst! De beste service tegen de beste prijs in Katwijk.
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Katwijk

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Van plan een tuinfeest in te organiseren? Of wat dacht u van hoe leuk het is om tijdens de feestdagen samen lekker met uw man, vrouw of vrienden warm te bubbelen in een van onze opblaasbare jacuzzi’s. NuJacuzziHuren is de beste optie om een opblaasbare jacuzzi te huren in Katwijk en de omstreken. Een jacuzzi huren is nooit zo simpel en efficiënt geweest. Wij leveren een compleet pakket, van installatie tot ophalen!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzz

Met de Intex opblaasbare jacuzzi haalt u het ultieme relaxte gevoel in huis. De jacuzzi’s zijn geschikt voor 2 tot max. 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.