Jacuzzi buiten
Het nadeel van een reguliere jacuzzi, is dat ze zwaar en moeilijk te verplaatsen zijn. De jacuzzi’s die wij verhuren zijn licht, makkelijk te vervoeren en kunnen overal geplaatst worden. Bijvoorbeeld in de tuin of in de woonkamer. Kies voor NuJaccuziHuren in Hoeksche Waard voor de beste service!
neem contact op
Chloortabletten en aansluiting voor de keukenkraan
Wanneer u bij NuJacuzziHuren.nl een jacuzzi huurt, leveren wij een all- inclusive pakket. Hierbij zitten al de nodige filters en chloortabletten en uiteraard ook een aansluiting voor uw warmwaterkraan. Natuurlijk ontbreekt een duidelijke uitleg voor het gebruik van de jacuzzi niet.
neem contact op
Jacuzzi huren in Hoeksche Waard?
NuJacuzziHuren.nl staat 7 dagen per week paraat! De beste service tegen een goede prijs.
neem contact op
Previous
Next

Opblaasbare Jacuzzi Huren Hoeksche Waard

Wat Wij Doen? Hottubs Verhuren Met Bezorging Aan Huis

Jacuzzi huren in Hoeksche Waard? Of wat dacht u hoe leuk het is om tijdens de feestdagen samen lekker met familie of vrienden warm te
bubbelen in een van onze opblaasbare jacuzzi’s. NuJacuzziHuren is de beste keuze om een jacuzzi te huren in Hoeksche Waard en de omstreken. Een jacuzzi huren is nooit zo makkelijk en efficiënt geweest. Wij leveren een compleet pakket, van installatie tot de ophaling!

2 persoons jacuzzi / 4 persoons jacuzz

Met de Intex opblaasbare jacuzzi haalt u het romantiek en relaxte gevoel in huis. De jacuzzi’s zijn goed voor 2 tot max. 4 personen.

Wil je ook lekker relaxen in een van onze bubbelbaden?

Huur er een vanaf €95,– €65,-

De betaalmogelijkheden bij NuJacuzziHuren.nl zijn: contant, PayPal, iDeal en Tikkie.